Wednesday, February 23, 2011

- Bertunku -

Hr nie genap hr-45 aku berpantang.. hehe pantang ke?? pantang jumpa kot.. lebey kepada pantang makan, minum, bertunku.. n blaa blaaa.. tp bab stokin2 n baju tebal nie sory la eiks.. panas aaa. x tahan sungguh..hahaha nielah berpantang moden . Bak kata mak haku la kan!!.. haha

X larat dah dia nak bebel2 pasal aku x pakai stokin after masuk hr ke-20..but mandi still mandi ngan air panas.. mmg fresh btul mandi ngan air panas nie.. kalau ngan air sejuk ttp best tp kurang plak nikmatnya. Bg aku la ka..

So tiap2 hr afte bersalin sampai hr nie still mandi ngan air panas.. bertunku plak adang2 yerr.. n kadang2 skip gaks.. malas sungguh.. n kadang2 terus guna tunku moden yg haku beli RM50.. bley la guna tp x leh lawan ngan tunku batu mak aku.. tunku batu mak aku lg sodappppp guna plak2 kalau taruk kat pinggang n area paha ke bawh.. mmg heaven waaa cakap luu..... hahhaha nka rasa?? sesapa yg biasa guna tunku batu ala2 kampung ngan tunku moden sure taw byk bezanya..

Coz lain org lain rasanya kan.. so mr suami pun dok guna gaks tunku moden 2 utk pinggang n bahu dia.. lelaki nie kan.. dah cecah usia lain plak yg timbul.. heehe

Opsss.... anak dara dah bebel2.. so chowwwwwww

2 comments:

Whitey Mommy said...

dah lama betul tak jalan2 kan sini... owh...dah bersalin ya... patutla... senyap je..:D hehehe hari ni baru ada peluang sikit2 nak lawat kawan2... hehehe tu pun pilih2 blog ni... huhu tak sempat nak layan blog pulak saya ni... nama je berblog...

hehehe saya pun bertungku tak penuh dear...:p tapi lepas tu memang sakit2 badan... tapi bertungku memang best... cuma malas nak ngangkat tungku tu... huhu

alhamdulillah selamat bersalin... nomey baby tu... tium tikit...

semoga menjadi anak yang baik dan berjaya dunia akhirat ... amin...

armouris said...

lagi info tentang tungku di SIHAT SELALU - Bertungku Lebih Mudah Dengan Tungku Elektrik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...