Saturday, January 23, 2010

:: Tambun .... our vacation after .... ::


Unplanning tis time .. just sehari kebetulan hubby apply cuti. Katanya dah lama x cuti n sure lil Qayyim pon need time wif us after it's been 2 mths aku kerja sampai malam.. so monday morning gerak ke Bkt Tambun.. ikutkan aku just nak ke Bkt Merah jee.. but sblm ni dah pernah ke sana.. so y don't  lajak skit sampai Ipoh.. huhuhu sounds far kan.. but it is far.. bout 2-3 jam br sampai sana itupon pecut arr.. coz nak puaskan spending kat sana.. dgn joj n traffic police atas highway.. kalut ngan speed trap palks... kacaw toi laa...




hBut tis time ke sana mmg puas coz org x ramey pon. less than 20 family so mmg puas mandi dgn air yg bersih tanpa ragu2.. hahah itu yg penting!! ....

Actually aku prefer Bkt Tambun dengan keindahan gunung sekeliling n kehijauan...
siap ada zoo lg.. ala2 mini zoo.. better than Tepeng ...



So bakal aku terjah lg ke sana.. I'allah!! .............

1 comment:

wana said...

wah..bestnya jln2 tambun..
naim tau even wa yg dekat ni pun x penah sampai lg huhuhuhu..

btw janji dpt lepaskn tension keje kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...