Tuesday, January 12, 2010

Kisah CROCS

Since aku terbaca my friends blog terasa cam nak share ngan korang2 smue.. Takut and really worried bout that since aku pon ada gaks belikan anak aku kasut CROCS.. huhuh tp setakat ni aku x pernah lg bg dia pakai lam mall . just outdoor shj.. ntah nape?? nak kata aku dah lama taw pasal semua nie x jugaks ac2ally.. aku br taw sgt2 je pasal CROCS n ESCALATOR!! ...... aku x suka anak aku just berselipar lam Shopping Malls.. bg aku takut dia susah nak berlari even getah tebal kan.. tp aku mmg nak dia kemas jaa... lain la citer kalau mg outdoor.. lantaklah kan.. asalkan selessa utk dia..

Berbalik ngan kisah anak kwan aku Akid .. bley click sini 4 more details... CROCS ANDESCALATOR STORY

Aku x pernah terpersan dengan lambang2 tue semua.. mcm x vare la palks kan.. dengan aku yg baru last 2 mths dapatkan new crocs.. leopard pattern.. adoiii nak seram bulu nak pakai masuk mall... even stakat ini hanya terjadi to all those kids but someday x disangka2 jadik kat dewasa kan.. semua tue ketentuan Allah.. so stakat mampu elak.. aku elakkan mana yg terdaya.. so after last week aku terbaca kisah jujue n akid terus terang stakat ini aku haramkan anak aku dr mamakai kasut tersebut.. terus simpan masuk tong!!!...........

Utk aku plaks.. setakat ini masih lgi memakai kasut tersebut kalau berjalan kemana-mana.. humm blom lagi diharamkan utk aku!!..... tp kalau masuk mall aku mmg terus pakai sporty new adidas.. hek hekss.. wat pe simpan kan.. pakai je la..........

2 comments:

wana said...

salam naim..
act wa dah lama tau pasal croc ni tp ntah la nk percaya ke x..tp kalo tgk gambar mmg seram je..

pas ni kena b'hati2 la ye..anak wa kalo pi shopping mall ske sgt pakai slipper @ sandal je,kdg2 geram jugak bila tgk selekeh mekeh tu!hub ckp kan pe senang nk kencing..dah tu dia jugak yg suka beli kasut byk2 pas tu x nk pakai buat pameran je kt umah tu sampai x muat..grrrrrr!!

Naimah SiDiK said...

heheh.. naim plak mmg jenis kalau p mall cerewet.. mmg kena siapkan si kecik awal2 sebelum mama dia siap bagai.. lanie mana nak dan pk make-up semua dah.. just iron tudung then pakai.. haa yg penting anak.. kalau masuk mall naim mmg jenis x bg dia pakai sandall.. cam susah n x berkenan sgt coz lantai licin kan.. better sporty... simple.. kalau bab ngangkut kasut nie bg kat papa dia.. mmg suka sgt kasut anak.. huh sandals saja 5 pasang .. x terpakai.. membazir sgt2... kasut plak 3-4 jenis.. adoiii wa anal sorang cam nie la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...