Monday, January 11, 2010

~06-Jan-2010

HuUuUuMmmMM not much 2 talk.. not much 2 story ... n no IDEAS.........

But aku.. suami ... n si kenit still menghadapi masalah selsema tahap gaban....

Damnnn tension coz malas nak mai kerja.. dah masuk ofc... tension ngan kerja plaks....

Adoiiii.. every single min...NAD.. NAD....  lepas nie kau kena bukak own unit cam boss aku cakap!!!... bos pon perasan.. Dia sampaikan panggei aku masuk his room tuk bincangkan pasal kerja lepas nie.. aku malas nak bising2 bout all this.. di mata dia he saw everythings.. who's wat kerja n who's not...



Aku x kisah sangat ang nak men facebook but sometimes student ODL prefer nak bertanya ngan staff.. so all staff bg aku kena alert ngan smua announcement...... so i am doing da same as student....

malas nak campoq2 hal kerjaa.. janji aku taw semua tu dalam SOP..... our task......

2 comments:

wana said...

salam..naimah..
camna kesihatan?hopefully dah sihat..
sabaq la naim..mcm2 dugaan dlm hidup ni ye..kalo x sabaq mmg dah lari kan..

Naimah SiDiK said...

huhu itulah wa.. tqvm 4 being so care.. naim dah mcm naik tension coz kejap anak.. then papa.. elok la kejap then kena balik.. adoi.. cam nie la dah 3 pon.. ulang kejap anak bapak.. selsema pon sama jaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...