Thursday, December 2, 2010

Sedap sampai x cukup ..

Mood = hapy membuak2 .....

Sure korang tertanya kan .. nape aku hegeh2 hapy membuak2!!!.... hahaha tp sdrii pun naik heran ntah apa yg hapy sgt x taw la.. x dak menda apa pun ac2ally tp aku nak share somethings....

heheh td aku terima aku bungkusan yg mmg gediks2 tunggu pun.. punya la mak buyung ni x sabo2 nak makan crab stik popia sampai terbawak2 lam mimpi aku semalam.. huhuh ...

Akhirnya ... taraaaaaaaaaaaa dapat jua apa yg aku order but mmg salute aa kat blog owner a.k.a tukang buat nie coz mg prihatin sungguh.. siap msg tanya dah sampai ke??? but aku kesibukan skit dawal pg sampai x sempat nak balas last2 dia tepon bagai.. pun x sempat layan coz x taw mana aku taruk henpon... hahahha gila kan!!! .....

Last3 dlm lunch cam 2 owner popia nie pm aku thru ym-mobiles .. seb baik aku on yg tu 24jam... huhu alhamdulillah bergegas balik ofc tgk barang haku.. Alhamdulillah siap dibungkus lg lam paper bag.. ahhh itu x penting tp isi dalam yg penting!!....




Balik rumah.... terus masak!!.. maksudnya  terus goreng utk santapan anak n suami terchet.. kebetulan suami kerja malam so haku goreng lebey skit buat dia menyantap malam nie ke kan.. xkisah la nak share ke apa ke kan.... janji dia merasa.

Utk anak teruna di rumah plak, aku goreng dalam 10..panggil apa eiks?? 10batang ke 10keping?? ntah lee
wat ever la eiks!!! ........ last2 dia makan sambil tgk tv .. rupanya x ckup 10pcs... huhuh siap cakap "mama..Qayyim nak lagi"...

Adushhh . sedap sungguh kan crab popia nie. Tp mmg sedap sampai x clup.. Seb baik aku order dlm 5 bungkung buat minggu nie.. kira ckup la kan stok sementara nie sebelum aku nak order lg..so pd sesiapa yg terasa nak mencuba n makan bley terus singgah kat Owner Crab Stik Popia
Even tukang masak nie nun jauh di sana..tp alhamdulillah order sehari ja terus sampai... heeheh ingatkan pakaian n brg2 lain je x sangka makanan pun bley online kan la nie.. canggih sungguh!!! .....
n pesan aku order jgn x order taw ....
 
Now dr 5 aku dapat ptg td dah tinggal 3 pek.. esok anak aku siap mention nak makan tuk bekfes.. ok ok mama goreng lg yerrr ................

3 comments:

wana said...

wahhhhhhhh...naimah dah dpt makan popia!!!!hehheeee

kita mengidam benda yg sama plak kali ni hahaaaa..kt owner yg sama jugak tu!

wa dah oder,wa suh dia pos next week senang sbb byk sgt cutinya..huhuuuu..

npk mcm sedap je tu..wa pun oder 5 bungkus,kalo ok ingat nk bg my parent ngan IL rasa :D

Naimah SiDiK said...

hehe .. order jgn x order k... nanti wat en3 ta.. mmg sedap sampai x ckup.. hr nie seb baik husband cuti mintak dia gorengkan utk Qayyim.. cian Qayyim kempunan x ckup semalam.. huhu

::Mamalyna:: said...

naimah, tq sudi wat entry... qayyim suka yer.. sama cam lyna coz die pun suka makan...

TQ sudi order:D

Che Wa,
popia antar ari rabu saya pos tau...tunggu!!! popia akan menyerang kuala kangsar plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...