Saturday, December 4, 2010

Jomm kita belajar Swimming

Salam all ....... ini kisah lama daaa .. cuma aku ja lambat hupdate. Bukan apa just x dak idea sgt nak story panjang2 berjela  x cam slalu.. Biasalah haku kan. x puas kalau x hupdate panjang2..
Kalau bley semua menda aku nak story ac2ally.. n this en3 korang nengok photos dah la eiks n then judge sdiri..












nielah selingan tuk en3 kelas swimming.. aku x mandi pun just turun lam pool sekadar membasahkan halfbody.. x tahan sejuk aa.. last2 dok tepi kolam sambil tongkat dagu.. xcen amik gambaq sdiri.. hahahah gilos ja kan .Coz mr papa yg tulun jgkan lil Qayyim time swimming.. seb baik x dalam mana pun coz dia pun guna float .. nx time nak kena transfer too deep deep pool la plaks.. x dak la deepp mana pun sekadar paras dada haku je la... heeheh sesambil mr papa blajaq swimming skali.. hehe Opsss .... 4 ur info mr papa a.k.a laki haku mmg x pandai swimming.. heheheh cian dia sure frust kalau baca en3 kali nie.. coz aku slalu kutuk dia x leh swim... hahahha ...............


But don't wory dear coz i will teach u how 2 swim k.. but nx year aa.. bole ke?? ..bley la koy bwk ja si kecik join skali kan.. bby lg suka main air kan.. dr org dewasa cam haku yg mmg malas nak mandi @ takut ngan air... bukan apa.. sejuksss !!!...............

K lah selamat menjamu mata uoallsss k............n jgn lupa tunaikan kewajipan anda sebelum tido!!....hheheheh

2 comments:

wana said...

x pe la nad pandai swim,bole tolong ajaq asben..kami ni dua2 x tau swimming hahahahaa..kalo lemas mmg t'gelam sama2 da..

hadi tu pun tringin nk blaja berenang tp x de masa nk antaq dia pi class..

Naimah SiDiK said...

ala wa..lepak kat kolam budak2 dah leee... suami pun x pandai tp berani gaks p tmpt dalam skit.. dlm buyut2 ni susah gaks c'wa nak ctrl pergerakan.. cam belon plak rasanya... hahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...