Monday, December 20, 2010

It's Monday .......

Salam all .....

Bersiaran semula after 2-3 hr x hupdate blog .. kepenatan mood n keletihan coz 2 hr haku berkampung di PISA coz ada bukak booth kak sana.. Mmg memenatkan dok sana dengan enquiries yg byk sampai non-stop.. Plak2 booth kami dok kat main entrance so it's good location!! .....
Maw x kena serbu kan!!... btw alhamdulillah dpt gaks application...Even x sampai spoloh tp kira berbaloi n balik modal la kan..

But this time mcm slalu haku x sempat nak singgah mana2 booth kecuali masa dok lalu lalang p amik makanan n minuman jaa.. sesungguhnya x sempat nak jalan sana sini even ada 2 staff KL join haku..Booth kami yg simple n penuh jaa memanjang.. x bermaya plak haku nak melayan ... huhuhu

So hr nie hr melepak sedunia but 2morrow dah kena kerjaaaaaa ..... arggggg mood x betul plak!!! ... x puas btul nak cuti.. so minggu ni haku hanya bercuti sehari shj!!.... then nx week nak kena p TESCO plaks... adushhh sangapla haku kat sana nanti..

So hr ni kena tido puas2... hnya aku ngan lil Qayyim ja pun coz mr papa @ work.. so?? any plan 2day?? lepak2 bwk Qayyim p park je la.. n then masak lunch 4 him.. masak apa eiks??

Jommm kena terjah peti ais dulu nengok apa yg ada !!........

2 comments:

zura@iwan said...

sian ko..penat tu kan....

rini cuti la ko ek...rest2 kt umah je la..hehe

Naimah SiDiK said...

itu laa.. dr pg after subuh .. lepak2 kemas rumah sementara si hero x bangun.. kalau x susah nak sapu sampah n mopping.... huhu
dok rumah ngan kerja rumah sesambil layan tv... heaven sungguh kan!!....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...