Monday, December 20, 2010

Mari Membaca ...... bersama si kecil

Salam all ......

X dak menda sgt nak hupdate ac2ally tetiba teringat semalam haku ada snap picca lil Qayyim ngan membaca magazines kesayangan Mc'Queen dia sebelum lena...

Zassssssssss ........ terus on laptop again n luckly coz haku blom ttp WIFI.. lega!!! .. kalau x jenuh nunggu connection even 5 menet ja pun!!... hahah saja2 carik pasal ..

 OPsss ..... nape tetiba gambar ini plak yg memenuhi ruang en3 ni?? hehehh saje je commercial break japs before salingan seterusnya........... 

                                             sempat plak possing kat camera .....

Sebelum ni haku dok membacakan bedtime stories or kisah2 Nabi kat dia sebelum tido,but now since dah ada own magazines nie buku2 lain semua dah x mo layan kecuali Mc'Queen nie.. Seb baik bulanan punya magazines.. Kalau mingguan maw kopak dwet mr papa taw..  Tp dia mmg minat sampai ke hulu hilir usung ja magazines nie.. sampai ke tido malam laaa .. so sdiri pk la cam mana anak haku leh addict ngan benda alah nie. Ingat nx week nak p Sunway survey Mc'Queen lori kat sana plak.. kot2 ada sale lg kan bhg toys 2 .. selain sopping melampau mencarik brg2 bby ..  melampau kan.. sesaja ja nengok apa lg yg blom ada.. Stakat ni alhamdulillah brg2 bby semua dah prepare...

Selingan gambar terakhir ...... ckup utk korang2 cuci mata coz  haku kelaparan nie... zassssssssss layannnnnn

2 comments:

zura@iwan said...

bagusnya ayim...suka mbc gk dier...mcm mama dia la..

Naimah SiDiK said...

hahahha.. x pun cam papa dia ac2ally.. ikut haku tidoq.. hahahha
Salah satu cara nak bg lena cepat inilah ideanya.. bg depa ralit ngan buku or dengaq story kita.. sure cepat lena.. tp ikut mood gaks aaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...