Thursday, December 2, 2010

Kepanasan ....... apa kes nie??

Mood = rajin 

Ye ke rajin nie?? hehe saja ja kot wat2 rajin nie. Bukan rajin masak or hape ke.. tp rajin menghupdate blog yg agak boring utk dibaca.. oleh manusia lain la kot..Apa yg aku tulis2 disini semata2 apa yg terkeluar dr kepala hotak haku nie. X dak kena mengena ngan manusia lain. Tp aku ttp jadikan kebaikan org len as panduan.. n mana  x betul aku xmik port sgt.. But suka baca blog kengkawan yg lain.. x kisahla kawan yg kenal or x kenal.. x kenal sgt maksudnya secara face-2-face aa.. just kenal di alam maya. Tp aku mmg suka bertandang di satu empunya blog nie.. dah la owner blog santikkkkk sgt2...... n skarang pun dia ngan preggy sama cam haku.. tp nowadays dia jrg update pasal diri dia.. lebey kepada make-up2 mata2.. tp aku ttp sukeeeeeeeeee........


Ada gak sesetengah blog yg jenis suka tampal gambaq byk2... but cantik utk menilaikan sesuatu gambaq.. coz lanie masing2 ngah addict ngan DSLR yg haku masih x mampu2 lg nak rembat bg suami.. huhuuh cian dia

Ikutkan nak beli last mths tp dia cam dapat baw haku nak beli itu  menda..terus dia x kasi permission.. Katanya manyak lg menda penting nak kena prepare , len tahun nak pakai byk dwet.. ok ok ok dear....
x jadi beli tp wat simpan coz tis year pun x byk vacation kami just  jalan2 tour penang n kedah..

Cian plak kat lil Qayyim coz memanjang pegi tmpt yg sama kan.. but swimming is da best theraphy ac2ally!!.. bukan dia ja.. tp haku pun suka sgt2... hehehhehe

Brbalik kpd topic aku di atas nun.... aku plak dah lama x update kat fesbuk just menyibuk kat posting org len.. saja la tumpang2 glamour skit kan.. bukan hape, ac2ally nak update x dak menda yg sesuai..n no ideas.. sekadar sharing mana yg bole je laa....

Mr Papa plak dok usya ja kalau aku hupdate blog. dia jrg baca blog aku cuma mengikuti yg haku mmg suka lepak di blogging compared 2 fesbok.. malas aaa kat fesbuk sinun coz byk menda yg menyakitkan mata... Cuma yg penting2 amik port gaks la ... tp tgk time n mood aku cam mana plaks...

K lah bebel panjang sgt dah nie ..... x dak idea dah pun!!!.... nak sambung jemoq kain plak. (today me cuti).. lepak2 ngan suami n anak kat rumah.. melayan si kecil dengan mewarna, sepahkan rumah nie.. asuhaiiiiiiiiiii ......naik rimas gua tgk ruang tamu nie...
k lah klah .. wa chow dulu aaaaaaaaaa ................. salam buat semua. ............

4 comments:

wana said...

sama la naim..wa prefer blog dr fb sbnrnya..

blog ibarat diari dlm hidup kita kan..seronok kongsi segala ilmu yg ada & ambil panduan atas segala nasihat yg b'guna kan..

yg penting niat kita menulis kan..

really hope naim enjoy wif my writing..mintak maaf kalo ada p'kataan yg bole menyinggung perasaan ye..

Naimah SiDiK said...

hehe .. itulah fesbuk byk iklan n kadang2 skit mata memandang pun byk.. cam menambahkan dosa mata n then mula la mulut plak kan.. huhuuh sampai dg2 kena tegoq ngan hubby kopt dok tgk then umpat2 plak.... hahahha.. lain 2 jdnya..
btul la wa, blog dah mcm diari harian kan n don't wory dear coz stakat naim doh pulun bc entry yg wa karang blom pernah terasa or amik hati.. honest ni taw n semua 2 as panduan bersama2.. mana baik kita ikut n bley jd pedoman di masa depan...
even ada kawan2 x suka cara kita lantak deme la .... this is our own privacy kan....
n naim pun mintak maaap la byk2 andai ada wa terasa ngan tulisan naim selama nie.. x bermaksud nak kutuk sapa2 just amik teladan mana yg baik n buruk kita tolak aaa.. stakat ni alhamdulillah .....

wana said...

honestly..sama la naim,even kita b'temu di alam maya tp we respect each other kan..alhamdulillah..naim ngan dunia naim,wa ngan dunia wa..fair la tu kan..hehehee

stakat ni tulisan naim pun x penah m'guris hati pun..senang cite kita x cari pasal ngan org knapa org nk cari pasal ngan kita kan..:D

'sharing is caring'

Naimah SiDiK said...

yes dear u rite..
blog is owner privacy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...