Wednesday, December 22, 2010

New Layout lagiks

Good Evening to All ..

Sure korang cakap haku free sgt2 kan.. ac2ally haku sesaja Blog walking to all frez ... sesambil usya design2 yg berkenan di hati.. Tetiba melekat sesuatu.. Hummmm so dengan free n jayanya haku terus change layout baru utk rumah lama nie ....... n top-up2 mana yg patut ..... nak kata free x jgaks coz siang mmg aku langsung x terjah jecuali during weekends, but weekdays haku mmg cosentrate ngan keja.. manyak menda ooooo nak settle sebelum cuti bersalin nie ... Plan nak amik cuti awal rest kan!!..........

Tp top-up apa eiks?? puas gaks carik blog tutorial thru yahoo.com.. Bukan main dia kasik list kat page nie.. huhuh tension jeee kan coz nak kena terjah satu per satu.. Last2 melekat kat satu nie Teknik Membuat Blog.. Sorila haku sdiri lupa nak bookmark those page semalam n bila surf balik kat history rupanya hubby dah clearkan semuanya.. huhuuhu cam nak nagis ja bila malam nie nak carik balik semula tutorial blog nie...

Kalau sebelum nie tiap2 malam haku terjah fesbuk, but now dok addict ngan blog semula. Sebelum ni dok tiru org la konon2.. tp x pandai nak design sgt. Almaklumlah haku ni jenis keras tangan kan...
So org len pulun idea wat blog utk ala2 mini diary but thru online , haku pun ikut... last2 blog haku hanya cam x laku. Bukan x laku hape, cuma jrg hupdate.. time bz mana la sempat kan..




So now alhamdulillah sejak haku dah jrang log in fesbuk, aku suka terjah blog.. karang je lah apa yg haku rasa nak. sdiri punya bikin ayat, gambaq touch up sdiri n x dak kena mengena ngan owang len..

Kalau sebelum nie haku dok selitkan jgaks kisah political n current issue but now.. x minat coz nothings will change!!! ...... Tp as rakyat bley la kita war2kan tp sebelum kena perangkap ngan ISA itew... so haku elakkan.. So sekadar ber-Syukur mana yg haku ada skarang.. our little famly make me hapy!!! ..... even miskin2 idea haku ttp hupdate!!.....

So dalam pada proses touch up diari nie, sempatlah haku jenguk blog kengkawan ... even x kenal tp x bermakna x leh fren.. so jenguk2 lah rumah kawan2 anda jika kelapangan!!! ... at least short komen kalau sempat... so now me pun ngah blajaq2 ringankan tangan utk meninggalkan komen di blog kengkawan ..

Tp cam ketagih plak nak post new en3 ac2aly coz byk idea plaks.. hehehhe tp sabo sabo Nad!!! .... malam esok ada g ... wat auto published pun orait gaks kan.... jommm jommm ...

 K lah kengkawan..... salam kunjungan ke rumah lama ku ini dengan new layout jika ini pertama kali.. komen2 jika ada kelapangan MOHON MAAF berjuta2 jika tersalah post en3.. Harap diberi peluang  perbetulkan mana yg PATUt.. don shy2 tegur k ....

Selamat malam

5 comments:

I think I write said...

salam..
cantik la layour baru naimah...
naimah lebih kreatif dr as tau..
blog naimah cantik la dr as punya..
jeles tgk..
as ni dok terkial- kial ikut tutorial tp hampeh jer...

Naimah SiDiK said...

ws..

slow2 learning.. kalau rajin masub terus ke blog whiteymummy..

Dia mmg bg tutorial but nak kena spend lama skit aaa...

sesaja design.. cemuih malam2 ngadap tv... huhu

zura@iwan said...

aku x leh tgk la layout hg ...mybe slow sket nk kuar..tenet opis aku lembs..nnti aku try tgk kt umah

tp tgk blog hg skrg mmg mcm2 adooo..kretip2 dr aku..hehe

Gieyana said...

As Salam beb..

suka layout hg nih..aku pon nk tukar gk nnt tp kalau bab godek2 ni mmg take time kan!

aku pon dh x brapa suka buka fesbuk..x best gk..:d

Naimah SiDiK said...

heheh .. haku sesaja carik pasal time memalam after lil kenit 2 lena..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...