Friday, December 3, 2010

Dah Sampai pun

Alhamdulillah .. brg yg aku tunggu sampai jua tengah hari ni even aku rasa skit kelewatan since monday owner dah post kan..mmg aku tertunggu2 brg sampai tis week.. tp menda makanan yg sampai dulu. Alhamdulillah dah ngap ngap pun makanan tersebut n plan nak order lg wat stok utk anak n laki aku yg mmg kaki makan..



So hr ni aku terima satu kotak utk pampers NB MamyPoko.. tp all the tulisan is in siam.. hahahha nampak sgt cop siam kan. Tp kira murah la n da Quality x taw lg cam mana. nak test kat sapa. btw aku ttp spare kan jgaks NB jenama lain yg agak2 murah di pasaran M'sia n bukan jenama MP.. x mampu aku nak beli MP tuk wat stok.. So harap2 new bby ni x dak la alergic mana2. Risaw plaks..

But now ngah ceria ngan brg2 bby yg baru sampai so x maw spoilt mood friday aku!!......  lepas nie apa plak sampai??? mayb set tilam n bantal kekabu kot..

lain2 apa brg eiks?? humm nak kena semak checklist la balik nanti.. apa menda yg x dak lg setakat ini..

3 comments:

wana said...

wahhh..mama ayem ni sedang b'gumbira dgn brg2 bb ni hehehe..

x mo spoil the mood :D..enjoy ur happiness!!!

Naimah SiDiK said...

hehehe .. itulah wa...
sampai naik peningg hubby coz asyik online order ja la nie..

Anonymous said...

naimah pkaikan new baby ni MP ek? As mmg pakaikan MP kat amani & adelia dari diorg lahir sampai skg.. But utk mlm sahaja or bila jln jauh coz MP mmg bagus.. Mmg tahan esp kalau mlm.. As penah try pakai huggies time mlm.. tak sempat pg dah bocor.. So till now as mmg suggest sape2 utk pakai MP.... Mmg sgt2 bagus utk long time wearing.... Mmg harga mahal tp quality amat2 bagus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...