Saturday, May 15, 2010

Macam-macam

Alkisahnya ... kerja di hujung minggu.. pick up Qayyim dalam 545.. mmg rushing2 g amik dia. Kesian punya pasal!.. ye lah anak dok nursery kan hujung minggu.. x sampai hati sgt2 tp nak wat cam mana kan dah tugas!. Ikut je la. berbalik ngan kisah lepas amik qayyim apa lg rengek2 nak susu. Hussss hr2 nak ice-cream.. geram aku coz Mr Papa ikut sgt anak punya reQuest taw. Then after beli sebatang terus ajak qayyim g gunting rambut. panjang noo rambut dia aku tgk.. dah la la nie musim panas.Cian anak aku coz naik2 ruam kat kepala. huhuh terpaksa ala2 botak gitew... haha.. esok kerja plaks!.. malasnya aku. Dah la kelas pertama tuk std baru. Kena byk2 sabar dengan pertanyaan mereka. n target aku x capai gaks tis time. cam turun skit!.. x pe nad cuba lagi nx time k.. cian aku kena tegoq gak bout this.. marketing slow .. mana la aku dan nak plan!.. kerja di ofc z settle2 apatah kerja diluar!.. cian aku!....Coz startng nx week aku after lunch kena g Recsam.. jg sana kot2 ada org tanya programs.. huhuhuuh ........
                                                Nie lah jantung hati aku ....... tgk muka dah taw notty kan .....

Tersangatkan aktif.. mak aku sdiri surender kalau aku mintk tulun dia ngasuh... hahaha cian depa !.. tp laen peelnya kalau dok skol.. ramai cakap dia good boy.. ye ke??? cam x caya jee... eheheh tp anak2 kan.. dalam 3 tahun apa sgt nak dinilaika.. x kisah la .. aku x salahkan cikgu2 kat nursery kalau btul dia kena marah skali pun.. cuma puku;2 ni aku sensitif skit aaa.... coz aku kenal anak aku cam mana.... x mcm ank org len yg jenis diam n dengaq cakap..ini tidak.. No=yes!... hahaha itulah si buah hati aku!...........


   

1 comment:

wana said...

biasa la naim..kdg2 budak2 ni kalo duk ngan other than family mmg baik..tp x kisah la nama lg budak kan,bila notty=cergas..cuma kita pantau apa yg patut & x patut dia buat je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...