Wednesday, May 12, 2010

:: 4th Anniversary ::



Alhamdulillah ....... dah masuk 4 thun ulangwahun perkahwinan aku ngan suami!.. so many things happnd.. susah senang bersama. Ya Allah terima kasih atas segala-nya. Rezeki mu moga di berkati selalu hendaknya ..
Aku n suami bermula dari ZERO .. n now alhamdulillah ....... moga2 dimurahkan lg rezeki..alhamdulillah hingga kini hari2 suami berpesan supaya rendahkan diri.. sentiasa berterima kasih pd yg memberi n redha dengan Qada n Qadar dr Allah swt... Biar nampak sebagai "org bawahan" ..as long as bila di atas kita mudah lupa diri. Even manusia tiada perbezaaan darjat, pangkat or wang ringgit.. Hanya mainan Dunia-WI ... di Penghujung Dunia  hanya masing2 atas sama rata.. tQ bby!.. tQ 4 everythings ........ Moga perkahwinan kita di-BerkatiNya ...


3 comments:

wana said...

Happy 4th Annivessary Naimah & Harun ye..

Semoga hari2 yg lepas lebih mematangkan diri utk terus melalui hari2 yg akan dtg..

Apa en harun bg ek???

mummy alesya said...

happy anniversary naim

Naimah SiDiK said...

tq all dear frenz.... simple2 celebration ngan ayem.. plan nak p olidays tp naim x dapat nak apply cuti!.. coz new semester is round da corner. mayak menda nak kena settle... huhuhu pity hubby n lil Q...

Wana & Mama Alesya : no present lah... planning 4 dinner je kot... but donno wat 2 gve him la.. surprise ok gaks kan .. khhiihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...