Tuesday, May 25, 2010

Ada Tips tak??

Aku skarang dalam di lema nie.. Ngah usaha seupaya mungkin tuk kasik tis year BOOmmmMmm... haha tp dari masuk ja new year til now aku cam frust skit dah. Aduhaii dugaan tul kan kali nie. Kena usaha lg nie lebey gegeh bak kata "mak aku".. haha ..
Mak doakan ek kasik menjadi la tis year!.. x dapat tis year next year pun x pa. aku non heran itu suma. Ini kuasa Allah so hanya berserah padanya. So kwan2 suma ada tips x cam mana maw kasi "ngandung" .. aku x taw nak guna ubat apa dah nie even ada kawan2 try suh aku makan "pil Hormon".. tp aku cam x brani amik coz penah jumpa speacialist sblum nie dia mintak aku wat normal dulu. Coz aku baru cuba tis year kan.. len citernya kalau bertahun2 dok cuba x dak apa2 kan. So Dr Ng cakap "dear .. u try normal way dulu k.." then will follow up ur case nx mths .. huhu aku pasrah!... so now on aku mencuba nak urut2 badan skit kot2 la rahim dok bawah ke kan.. mana la taw kita nak kena usaha mana2 yg patut kan.. So sebelum aku naik meroyan sana sini.. heeh kena usaha lebey skit mana2 yg mampu.. Rindu aaa ngan baby. Tgk anak org rasa cam rinduuuuu.. melelh air mata tiap kali mention bout baby ni.. Aku sedih coz dah lama x pangku bby kan!.. x gomoi2 ngan bby!.. kiss2 sampai dia lebam!... huhuh rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ....
Dalam masa skarang lil Q aku pun dah 3 tahun lebey so x maw la gap banyak sgt kan. Ckup la dia sdiri pun dok bgtaw "mama.. bby lam perut tolak perut qayyim".. hahha korang bayangkan lah cam mana perasaan mama dia .. kadang2 dia sebut "mama...jom p C4 beli baby jom!!" Masya-Allah .... terkejut aku dia ingat anak2 org kat sana tue bole di beli ke?? aduhaiiii sayang ku Qayyim.. itu anak orang sayang. Tumpang bermain x salahnya tp bukan di bawa pulang or beli k.... huhuhuhu sedih aku sedihh coz qayyim pun dah pandai mintak2.. sabo eh nad sabo taw.. "separuh Iman Taw" ... huhu......
X pe la selagi mampu aku mencuba hingga berjaya I'Allah swt.. mana mampu aku usahakan cara kampung ke, cara moden aku cuba la nie... moga doaku di makbulkan..
Amin ..........

2 comments:

wana said...

alahai siannya naim..

betul la naim bila kita dah merindui bau bb tu maksudnya mmg kita dah b'sedia nk pregnant lg..

its ok kalo ada rezeki x kemana..just try normal way dulu,kalo x dpt jugak u should do s/thing..

fyi..cwa pun tgh try utk 3rd bb ni hehehe tp still -ve..a lit' bit disappointed juga..mcm tu la agaknya org yg b'thn2 cuba utk dptkn sorang anak pun ye..

good luck dear!!!pray for u!!!

Naimah SiDiK said...

wah2.. dah p;an utk ke-3 rupanya kawan kita nie.. huhu naim nie cam blom ada good news lg beb's.. dok tunggu2 ni!!.. cam x sabaw nak tmang2 baby nie.. hhuuu ...

naim pun doakan murah rezeki wa.. tp btul la baru taw sesetengah kwan yg blom ada anak.. cian kan. naim nie si kenit nie lah tempat naim bergomol2.. cian dia!!.......

plan lepas ni nak p ngurut plak kot.. i'allah tgk lah mana yg sempat kan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...