Tuesday, October 12, 2010

~ Mengantuk .......

Salam all .......

Just nak tanya, korang pernah x time malam x bley nak lena.. alih2
siang kat ofc mula la ngantuk tahap dewa .... plak2 lepas makan lunch.. x
kisahla big lunch ke, small medium lunch kee ...... bg aku ttp ngantuk
time siang.. huhuh since masuk 5 mths++ peel ketiduran aku dah x menentu
sgt2 ... nak kata tengah malam lapar x jgaks.. tp bby aktif skit la time
malam.. standard aaa kan org ngandung mmg rasa menda yg sama kan...
Baby lam perut nie lain .. kita yg ngandung ni lain peelnyaa.. dah la
tekak pahit ..... makan pun x lalu..
Gamaknya bby lam perut ni lapar kot .. aku makan skit2 jaa.. nak wat cam
mana now masuk semula peel muntah2 .....adushh cian anak aku!! ..
Ya Allah dugaan apakah ini..sementara nak masuk 6 bulan aku rasa cam x
btul jaaa ..

Sabar je la dgn dugaan kali nie.. kuatkan semangat Nad.. seb baik laki aku
support sungguh tis time coz nampak sgt aku lemah kan!!.. huhuu cam nak
nangis la plaks......

2 comments:

wana said...

alahai sakit balik ke?sabaq no..

cwa plak alhamdulillah mlm je tidur awal,x de can nk tgk cite tv best2 heheheee..tp kdg2 2-3 pg t'jaga,pas tu kalo mood ok lena balik kalo x sampai ke subuh t'kebil2..kalo siang letih je ngantuk tu kurang..

t bila perot lg besar x tau apa pe'el nya plak huhuuuu

Naimah SiDiK said...

itu la c'wa...

Dugaan sungguh kali nie. ilang penyakit satu tambah penyakit len palks..

ubat pun selang sehari br leh makan. kalau x lg kuat muntah!!...

2 la kan c'wa seb baik hubby byk temankan sejak menjak nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...