Wednesday, December 23, 2009

:: Malas ::

Perggg today terjaga lambat skit.. AKA Lewat.. humm bukan aku yerrr tp si soami.. hehehe gara2 keletihan malam semalam melayan si anak kecik yg tetiba mintak ditemankan main kat luaq.. huhu ikut jee cakap anak tue. dah malam2 pon x puas main lagi.. ni semua gara2 si soami belikan lil Qayyim new racing car.. huhuhu so dia mmg excited nak main kat park coz luas kan.. kalau rumah nie racing car tue sampai masuk bawah sofa, peti ais, hahahha kalau x pandai ctrl skit terus menjunam shower room.. hahaha nama pon apartment.. brapa sangat keluasan kan.. setimpal la dengan harga !!! bukan sampai RM1juta ke kan... huhu .... cian dia kelam kabut bangun coz jam now 621am. huhu biasa time tuh dah kuaq p kerja.. but baru nak mandi segala bagai.. ciannya!! aku tolong bukakkan grill je la.. hehe minum pon sempat bancuhkan utk bekalan dl yg penting.. x pe la skali lambat kan.. bukan selalu pon. Aku?? bangun solat then.... lipat kain leee... timbunan tue dah nak naik skit lagi cam gunung Baling.. hehe bukan malas k..tp aku suka kumpulkan banyak2 so alang2 melipat letih sklai jee.. ejej lain plak laki aku.. kalau dia lipat nie cerewat bagaikan nenek.. baju ni nak kena ada tulang laa, line laa.. uishhh mcm2.. buat sdiri lahh.. hehe lam hati je la berkata2 begiteww rupee.. ilex nad!!!........ Masuk muka buku.. posting awal from Kak Ita(wifey Farid=x-aimkl).. malas nak p kerja.. aku ?? susah skit actually nak buat malas2 even malas tahap gaban muncul.. tp ttp kena gagahkan diri msuk ofc.. banyak benda x settle.. kalau x ?? selagi itulah handset aku akan berdering2 sampaike tengah malam... huhu no freedom sometimes.. but they r human!!!..... Dah2 nad ... mandi.. dah kul 741am... huhuh sejukkkkkkkk........

3 comments:

zura@iwan said...

salam beb...

wahhh picca2 hg cantik la...cm gune dslr nih...hg edit2 gk ek..

wana said...

salam..
sorang anak pun dah letih kan naim..tp lg letih kalo buat keje umah tambah2 bab baju kain ni..basuh,sidai,lipat pas tu nk susun dlm almari plak..arghhhh!!

Naimah SiDiK said...

ZuRa : ori nie Zura.. ehhe edit kalau sunset susah skit coz kita nanak kan ori color kan..hehe ni aku guna new Olympus mode = sunset.. bley la.. ni new camera coz yg lama rosak.. biasalah anak lasak kan..

Wa: biasalah wa.. naim plak jns kumpul seminggu baju br basuh so anak punya mmg asingkan.. x basuh coz detergent masing2.. hehe letih tue biasalah... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...