Sunday, December 20, 2009

1st Day @ Park RoyaL

hummm..memboringkan skit hari nie.. kena paww ngan shop under lobby park royal.. no wonder they making such bog income ... rupenyerr semua makanan n also pakaian mandi n cenderamata or hati n whatever dengan harga mahal.. xpatut betui la.. tp aku hean laku kaa?? stakat baju mandi sehelai dua mungkin laku coz pengunjung mmg dok situh dah malas nak jalan2 kat pasar around that terpaksa la beli kat situ or mmg kaya2 belaka kan.. humm naik heran aku nengok... sampaikan aku terbeli actually nie.. bukan kebuluran tahap gabazz or buaya pon.. sesambil menunggu hubby aku datang pick up lepask japs kat lobby sambil surf net.. kebetulan we all kat sitew mmg dapat access thru the wifi usm yg mmg dsediakan oleh pihak penganjur utama iaitu USM.. hehe tepuk kee?? malas laaaaaaa... x kuasa aku.. saje jalan2 nampak shop kat lobby. amik peluang masuk.. cantik kedai pirasat mula2 masuk.. amik cokelat cadburry yg biasa dbeli dilar RM1.2o + Crunches untuk anak aku = RM2 + nescafe original= RM1.80.. TP iteww harga aku kasik ikut pasaran luar sanaaaaaa... tp sitew aku kena RM16.++.. what??? mahalnyaaa.. tax apa sampai situhnya argaa?? selak2 wallet.. perggg lega seb baik ada RM20.. kalau x mmg aku cakap je lasy tue maap la eiks x ckup money.. tqvm.. n blahhhh.. atas dasar2 termalu n mmg ada dwet gak lam tangan memikirkan si Qayyim dah sampai stil dalam car.. belasah je la... seb baik 2 hr aku di park royal everythings disediakan.. so hehehe kalau korang nak taw sehari biasanya dapat pocket money dr laki aku A.K.A hubby RM10.. so kalau dia taruk 2ohengget lam wallet bermaksud tuk 2 hr.. wraggg.. x heran coz esok still kat sini.. bermula ngan bf - lunch - tea break semuanya di tanggung hotel itew.. yg mmg kelasss x kelass bg aku.. huh mahal nak mamposs... naik berbulu aku. tp seb baik beli makanan kan.. laki aku cakap x baik berkira kalau beli makanan.. maw x berkira dgn arga sebegitu rupaa... esshhh RILEX Nad... filexxxxxx... cool.. x baik marah2 kan.. masuk car terus diam.. papa tanya nape?? hehehe saje je.. letih skit coz x dak wat keja apa2..duduk makan.. itulah kerja aku di sitew.. dalam perjalanan pulang aku mula la story kat laki aku slow2.. hahaha dia gelaks.. tteiba jeee.. biaq betul che harun nie.. gelak kan aku coz esok no pocket moneyy.. ala cakap hr ni mmg cam tu .. dah slalu dia cakap tp esok tu sua jugak money kat aku.. takuttt bini dia ni jalan2 w/o money.. haahha risau!! tunggu esokkkk cam mana.............

2 comments:

zura@iwan said...

lama x tgk hg update blog arr...

Naimah SiDiK said...

heheh... cam windu.. tp mcm skarang x bzz tahao gaban sgt.. so sementara aku free leh la update skit kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...