Wednesday, February 22, 2012

- Sembab -

Wednesday bluessss ... teramat2 blues coz kemalasan membuak-buak dalam diri. Dari awal pagi bangun. Tak banyak benda sangat nak buat pun ac2ally.. barang2 budak semua dah siap pack dalam beg masing-masing..
                                     sonok tgk karenah kanak-kanak manja ini ...

Baju keja dah iron tp still malas nak datang ofis.. Dah berbulan-bulan perasaan cam ni timbul.. Tp ku gagahi jua!!.. Demi sesuap nasi utk membantu suami. Ikutkan hati mmg x sanggup nak kerja dah.. Kerja pun dah stress tp masuk dalam ofis ngadap muka2 makhluk ciptaan Allah yg terlalu indah..tetapi x berapa nak indah dengan budi pekerti trus frust!!...........

So wat shud i do? buat bodo kan...... 

rambut sama hitam.. but ...

Mungkin aku yg terlalu terasa!! .. But deep deeep in my heart aku dah maafkan segalanya yang terjadi.

Mode : apa benda nak makan eik malam ney?

2 comments:

CheNamNam@CNN said...

chomel jerk si kecilk tuh ternganga macam tuhh..:)

Naimah SiDiK said...

tQ dear.. dia mmg suka buat cam 2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...