Thursday, February 23, 2012

- Public Holiday xtvt @ Bukit Bendera -

Baru sempat nak mengupdate cita2 basi dari aku.. xdak apa lah sangat sesaja uplod gambar-gambar gediks we all kat Bukit Bendera.. x dak la kegedik sangat pun.. Cuaca bahang sket..

Sesaja timbul hasrat nak bwak anak2 nek train baru ke puncak.. heheheh since Bukit Bendera dah upgrade new train so ambik-ambik peluang time public holiday..


Selingan sket gambar wif anak-anak .. x sempat nak bergambar banyak2 coz si kecik Qisya agak lasak.. keja nak menapak ja..since dah pandai jalan ney.. Ya Allah bertambah-tambah keja aku.. keja dok ligan ja.. siap pandai jalan x maw pegang tangan kita plak.. iskkk pe kes minah kecik ney..

      
Rindu nak berriadah cma nie lagi.. huhuh memanjang sibuk ngan keja.. buhsan tul!!...

Love my fmly so much ...........

2 comments:

CheNamNam@CNN said...

sayer pernah sampai kat situ sekali..tapi malu jerk kan umur dah tua tapi baru sekali jejak bukit bendera..:)

now dah chantek eh?sy pergi ari tuh time train lamer lagikk...teringin nak pergi lagik tapi ntah biler leh sampai saner lagikk...

Naimah SiDiK said...

bley la pegi lagi dear.. mmg train baru.. view still cantik.. nampak plak keseluruhan penang.. cuma terlindung sket la dengan bukti bukaw.. but cantik sangat kuasa Allah kan..

jgn lupa bring ur fmly skali k.. confirm enjoyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...