Wednesday, February 29, 2012

- New Header -

Cer tgk... banyak-banyak  kali pun no hal.. hehhe Last time aku tercarik-carik design utk buat new header utk own blog. Al-kisah awalnya aku ni idak le kretip sangat kan.. So terpaksa upah sorang designer nie.



Mmg kelas la hasil kreatip dia.. Just kenal from blog. Ac2ally aku terperasan pun after terjah kat blog Mama Zhafran.. heheheh so trus menerus aku email si kretip ini utk create aku punya new header.

Aku just reQuest simple-simple design a.k.a not fussy customer!! So sdiri tgk la hasil dia cam ner.. Bagi aku sangat2 berpuas hati. Rega pun x mahal mana. Coz i just want somethings simple.. at least ada la jgak muka sdiri n fmly kecik aku ney...

So sesapa yg berminat leh la order trus email.Singgah k kat blog Dewi Kreatif.Just kasik dia gambar-gambar yg korang nak guna utk header..


3 comments:

Mr. E'raz Fadli said...

header cun kak! ;)

Naimah SiDiK said...

tQ dik.. tempah je dik. Ini je mampu.. nak harapkan tangan sdiri mmg x kretip dah pun... hahahhha

I think I write said...

wah bestnya... lawa.. lawa.. lawa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...