Friday, June 22, 2012

Buat Renungan Bersama

Assalamualaikum .


Sure masing-masing bizi dengan tugas di pejabat .. Aku as usual x brapa nak bizi mana pun. But minggu ni kena plan untuk settlekan eQms dalam system dan juga fizikal.. adeiiiii serabut sana sini coz since masuk sini x penah tgk.. Inilah ferst time n ever... Yg termampu sahaja la kot.


But last week aku ada Baca satu artikel from HARIAN METRO Online.


http://www.harian-metro-online.com/alkisah-rumah-tangga-di-facebook


Sesapa kalau nak drop n baca leh clik link di atas ye .. Actually aku pun salah sorang yg suka sangat update benda2 cam tue. Tp betul jgak kata Ustaz Azhar Idrus :



Menurutnya, banyak alternatif yang boleh digunakan untuk menzahirkan kata cinta kepada pasangan.

“Usahlah dihebohkan secara melampau-lampau. Ramai juga suami isteri yang hampir bercerai disebabkan tersilap mengemudi medium sosial itu, pekalah dengan keadaan masyarakat sekeliling bukan semua boleh menerima cara kita kerana setiap manusia itu berbeza."
So diharap masing-masing TERMASUK aku mendapat ilmu dari sini..
Inilah info yg perlu dibaca dan dihayati semula. Alhamdulillah mendapat pengajaran from this info. Moga masing2 mendapat manfaat dari_nya jua.


Tak salah kan berubah ke arah yang lebih baik..Itulah yg dituntut sebenarnya dek lekaan Duniawi. 


2 comments:

Mr. E'raz Fadli said...

eQms tu utk ape kak?

Naimah SiDiK said...

hhheh ... dah dapat kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...