Wednesday, June 6, 2012

Besday Gift part 2 -

Taraaaa..................... 



Terkejut kan tetiba aku uplod gambaQ nie.. hahahhaha actually kalau nak taw inilah dia 2nd gift tuk my hubby utk dia punya besday last mth.. Cam pelik ja beli buku masakan tuk suami kan. Tapi aku taw dah lama en laki aku dok carik-carik buku ni  kat Popular.. early this year buku ni dah sold out. Kena tunggu 2nd publish la kot kalau ada rezeki buat dia.. huuhuh

Cian dia.. So gagahhkan jua aku ke popular carik buku. alhamdulillah dapat n beli jgaks even dah bad date pun.. ahahkxxx.......... 

Dia cam happy ja dapat buku nie coz it's very simple utk masak. COz aku la nie pun dok guna buku nie kalau terasa nak cuba masakah baru.. DOk surf net pun susah gak coz nak kn open 24/7 lappy ni.. at least ada buku leh letak sebelah ja.. Aku pun nek heran bila en laki dok tanya sal buku nie.. Dia ada gak mintak aku survey kot2 jumpa ka kat kedai.. ihiihi

Feeling len macam plak bila aku yg hadiahkan tuk dia. Sepatutnya aku yg terima!!.. x apalah nak buat cam noo dah dia yg suka masak ngalah aku kaum hawa nie.

Korang cnfirm x yah guna buku kan kalau nak masak... Aku ni bukan terror mana pun bab masak.. Tp bab makan confirm laju.. kekekekkee

"Marriage is not a noun; it's a verb. It isn't something you get. It's something you do."

2 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

hhhaaaa...so sweettttt

memasak bukan tugas seorg wanita sbnrnya..kalo si suami nk masak apa salahnya kan :)

naimahsidik said...

ehhehe tulah dear. termalu pun ada actually. tapi dah dia mmg nak sangat2 carik buku nie. Sampai kan nad mintak staff popular simpan in case 2nd printing x banyak!!.. heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...