Friday, April 24, 2009

~ TAG from Pn Zura **

1) Nape aku choose that wallpaper?? humm ntah la coz hari2 dah tgk wall nie macam serasi sangat n peace la konon2.. Sehidup semati ngan OUM.. 2) aku touch-up skit.... takut jemu mata memandang kan!! 24/04 : Sori to all friends coz dah lama tak update my blog. Actually bx utk Om ngan new student la. Mana nak buat preparation 4 Master's exam. warggg cam nak gilerr. Semuanya must be done b4 1st day MBA final. Cam biasa la nak kena update skit keje2 aku yang dah lama tak sempat nak bukak kan. Dah la last week my lil Qayyim demam je. Panas tahap 41'.Tension sangat2 tau. Dengan laki aku plak keje malam so thanks god coz dia willing nak jaga si kecik tu since demam kan. prgggg untung aku dapat good husband!! Aku bukan nak jenis jeles or what la kan but since semenjak dua nie ayem btul2 rapat ngan laki aku. hehe aku tau nape aku cam kepala angin skit kebelakangan nie, so mmg tak bgi apa yg dia mintak then my laki plak mmg jenis ikutje apa dia nak.. SO Pn zura nie aku balas gak TAG ang. apa pon aku mohon ampun kat korang2 semua coz tak bley join that day gath kat BF tue. Aku kena keja la that day. MMg tension sangat2 kena keje saturday but apa pon that is my responsibilities. Dah mmg dalam job scope aku kan kena jaga more on marketing side..

1 comment:

~~zuraiwan~~ said...

tq buat tag tu.....psl gather tu x per la..nk buat cm mn hg keja..next time ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...