Saturday, July 11, 2009

~ Singgahan sementara.....

Boring..lama dah x update entry br. Mcam x percaya coz dah nak masuk sem baru pon. nx mth dah masuk bulan exam n aku pon dah banyak plan nie. Betul2 nak kena plan ngan lover btul2. Masuk tis mth dah 2x aku g kl. penat yg teramat2 sangat. kalau bukan disebabkan ada kursus tobat aku tak p dah. I'Alah akan ada lagi nx mth.Biasa kena attnd kursus kat hotel terus so nampak gaya tak masuk opis 2-3 hr pulak la. then mula la semua std tepon carik. Cam malas je nak layan. Kalau ikut hati jahat nie nak je aku off hs so depa tak kan carik aku lagi lepas nie.Seseolah berat sgt2 bahu aku memikul.Dengan kes lama x settle lagi. Every day = boring+boring.. cam mana la aku leh tergerak hati ngan kerjaya skarang??? nyesal?? ntah la!! No idea..... Ya Allah tempatkan aku dikalangan yang benar2 tabah.. Since aku masuk keja sini mcm2 jenis makhluk ciptaan Ilahi aku tgk. sampaikan ada manusia sanggup tepuk2 meja marahkan we all. Macam la aku nie ketul batu!! sadis teramat2 sangat!! Kadang2 terpikir sampai bila aku TERPAKSA menanggung beban ni semua??staf sini cam dah lali ngan std.. but aku?? baru setahun masuk mcm2 peel & kerenah manusia. Sejak keja sini jugak i kenal kerenah cikgu2 malaysia.. Bukan aku nak story all bout bad things but apa yg aku nampak and aku dengaq hari2 adalah benda biasa dikalangan guru2.. aku x salahkan mereka even dah tua2 br nak continur degree. but plsss hargai govt yg membiayai pembelajaran anda.. aku cam takut nak antaq anak2 aku ke sekolah!! Ya Allah...Ya Rabbana alaminnn...

1 comment:

wana said...

naim...berat sungguh cwa dengaq mslhnya ni..apa yg bole dikatakn hanya b'sabar & bykkn doa ek..sebaik2 manusia tu pun kdg2 mmg ada lagaknya,tambahan mrk yg b'ilmu tp x b'amal dgnnya..sabaq ek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...