Thursday, July 2, 2009

~ AdviCe from loVer ~

Alkisahnya bermula semenjak-menjak nie slalu sangat aku mimpi pregnant again!! again yer kawan2 n not yet!! :) :) keep on wondering y those dreaming?? to be honest rindu bangat nak pegang baby. padahal my sis pon br je dapat baby. She's now 5 mths and very cute+chubby and notty gurlz.. aku kalau dapat jumpa dia terus cium sampai dia nangis2... hahahaha that's make my sis piss offff..WHAT-EVER~~ don't wanna care bout tis. back to my MIMPI.. mmg aku rasa rindu nak peluk2 baby n nak kiss puas2. FYI lihero aku dah pon 2.5 yrs old so, slalu jugak la aku lepaskan peluang tgk all old photos dalam FLICKR...
~~ banyak sangat benda nak aku prepare kalau nak menambah sorang lagi. aku mmg ada propose kat lover but seemmmssss mcm reject jerr. mayb dia pon penat tak ilang2 lg. actually lil aku nie very fussy + hyper. aku tak tau hyper jenis cam mana. yg aku tau dia mmg tak reti dok diam. part susah skali time makan kat kedai n g shopping. naik darah betul aku dibuatnya. kadang2 laki aku yg dok put pujuk!! dah la jenis x takut ngan org sampaikan aku plak naik takut ngan peel dia. . sampaikan g kl lastfamily day.. we all jalan2 kat sungei wang plaza,so kalau nak g sana from Vistana must take monorail. yg pelik semua dalam monorail dia tegoq!!! waaaahhh sakan anak aku nie..mcm raai kenalan ja.. mama pon tak seramah cam tuh.... ~~ n tulah sebb utama juga laki aku slalu cakap kena tunggu sampai qayyim haris betul2 matang!!!! bukan matang cam mana pon just make sure he's understand about king of people outside.

1 comment:

wana said...

salam..wah naim siap t'mimpi2 lg ye..
kalo ikut pglmn aku dulu,bila hati tu rasa rindu nk pegang bb maksudnya kita dah ready nk ada lg..sedap kan bau bb,lgpun hero awak dah besaq..t'lebih manja pun ssh mcm hero aku gak..gerammmm kdg2 tu dibuatnya..ini 1st time aku dengaq org laki fussy bab2 ni he3..kan pe stgh org laki tu kita nk je diaorg pun on he3..ok la good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...