Friday, July 17, 2009

~ Cerita 17 Julai 2009 ~

~ Today bangun lambat... kelam kabut aku !! dah la baju x iron lagi. mana nak kemas barang2 ayem p school. seb baik semua botol2 susu aku dah settle.. now dah pandai pilih baju mana dia nak pakai. semua jeans yg dia berkenan.. stakat sluaq poyo2 tarak mau pakai..bleyy blahhh!! now on dia pilih jenis botol susu plak.. nanak Avent je.. stakat botol anakku langsung x tgk. slalu sblm aku wat susu time dia nak lena, aku tyanya dl ayem nanak botol mana?? seperti biasa aku suka tgk dia mention "x maww x maww"!! aku show dl botol jenama apa ntahh.. terus jerit2 " mama nii ampawww taww... amau 2. jerit2 bukak laci carik botol Avent!! hahahha
~ Best owhhhh usik anak skarang. slalu pon aku kena marah ngan laki aku due to make him cryy.. notty mama!!! ayem slalu mention "amau awan mama" = x maw kawan ngan mama..
biasa la kan notty mama. bukan slalu dapat tgk anak aku kerut2 dahi macam ngah tension ngan keja ja.. hahahha
Ni semua pic yg mmg aku suka tgk.. time nie ayem chubby sangat2.. Dalam x sedar he's already 2 yrs.. tak puas2 tgk dia me mbesar depan mata aku. He's pregress very good.. itu yg slalu doc cakap time appt. dengan active veri interest in new stuff!!! that's my lil Muhammad Qayyim Haris..

2 comments:

wana said...

itu la tugas kita hari2 ye naim,kalo x cergas alamat smua benda x jd kan..lil Ayem dah x bf ka?my son dulu sampai 1thn 7 bln je tu pun air susu dah kering..yg no 2 ni x tau lg mintak2 sampai umo 2 taun udah sbb kdg2 kita rasa runsing kan..btw lil'Ayem mmg cute chubby lak tu..gerammm!

Gieyana said...

lama x nengok citer baru ko..ko bz yer..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...