Thursday, July 16, 2009

Hurmmmm ? ?

:: Story of 12 July 09:: Humm… mcm2 aku lalui. But today bad news. One of my officemate resign due to bla bla bla. So sad but what can I do o help him?? Aku really sure that time tuh dia ikut feeling semata2 w/o piker nowadays susah gileeee nak cari keja. Aku dah merasa semua tue. Even ada qualifications but semua cam pilih kulit or pilih bulu.. macam2 jenis pilihan kat luar sana. Semuanya seseolah nak kan hishest qualification?? But that’s is no 2 tawww.. no 1 is working experience.. aku kadang2 naik pening cam mana la nak dapat semua tue kalau majikan x bagi peluang keja??? Semua tue came from employer jugakk. 4get bout that. Aku cam terkejut but ntah la. Cam tak rasa apa sangat actually coz dia hero kan.. pandai2 lah pk mana good and mana bad things. Bukan sebaya anak aku yg mmg nak kena inform Jangan BUAT ayem… but he still buat.. dalam dok sebut jangan.. seseolah macam WORD jangan=yes u can do that!!!! Warggg tension2.. tuh perihal anak aku. But berbalik plak ngan situasi today aku = kosong!!! Aku mmg seseolah terhutang budi ngan dia coz helping me join current majikan. But aku dok tgk2 la kan dia tak buat sangat job yg sepatutnya dia buat. Salah sapa?? We all x bg warning?? Aku naik berbulu bila pk semua tuhh.. disebabkan aku TERhutang budi sometimes aku tolong semua keja2 dia yg kadang2 aku malas nak buat. But nevermind aku plan nak bawak ayem g C4 ri nie. At least dia dapat gak men kat play ngan jumping castle.. hehehe so aku leh lepak borak2 ngan papa. Bukan sempat nak x dating pon. Since ayem was born setapak kaki pon aku tak masuk tgk movies kat cinema lagi.. tetiba papa ajak tgk on Monday.. at least aku ada chance tgk my febret “TRANSFORMERS” ..hehehe continue tomorrow entry. Taraaaaaa…………

1 comment:

wana said...

Mcm2 hal ye naim..bagusnya laki hang ajak b'dating,hubby cwa plak dah malas nk jejak ke wayang tambahan ada anak kecik ni lg le..elok la tu release tension kan..

kalo nk buat smua 1st thing yg kena ada tentu la felt,pas tu benang,jarum,gam & variety of hairclips..ala naim just cut ikut bentuk apa yg kita nk,then glu,jahit tu nk bg cantik je..insyaAllah kalo ada rezeki i'll give it to u k!kalo naim nk buat sendiri kena beli felt dulu ek!

Thanks..jadi la kete kecik dulu besok kalo ada anak byk sket kalo ada rezeki lg beli kete besaq he..he..mcm la byk sgt duit ye he..he..

Lupa nk habaq,aritu xclassmate naim Marhaliza ty camna kita bole b'kenalan..sibuk je budak tu he..he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...