Thursday, August 6, 2009

: Hatiku sayu :

Semalam ayem kena marah lagi.. cian plak tgk dia nangis.. BUt aku just nak disiplinkan dia.. Sometimes aku nak tekankan what u CAN do, What u CANNOT .. but semua yg aku cakap CANNOT mcm x mujarab langsung.. seseolah CANNOT = CAN..wargggg kena plak aku jentik skit telinga dia apa lagi "buletin malam" mula la kedengaran very loud!! n yg x tahan sangat2 lagi aku plak kena marah ngan hubby!!! lagi bertanduk2 aku timbul.. ajar anak pon salah.. hehehe tp aku x sepatutnya terus jentik kan.. biasa pon mmg hubby aku x bg aku ajaq anank style "pukul".. dia cakap better u bgtaw apa yg dia buat tue salah..
try the best to improve cam mana nak ajaq anak sorang nie. baru sorang x taw lah cam mana kalau anak ramai nanti.. But very lucky coz hubby always shared his IDEAS but aku mmg ada banyak buku2 yg dibuat as rujukan utk mendidik anak. Dalam masa yang sama aku dok surfe lam internet.. n ayem pon telah didaftarkan di Smart Reader utk extra kelas.. berbelanja demi kebaikan x pe kot kan.. aku nak dia dilebihkan dengan english instead kat sekolah skarang banyak pengajaran bout doa2 n practical in muslim living style..

2 comments:

zura@iwan said...

ya la kan...sll laki syg anak...ye...depa jenis x trs pukul kan...sbr la wehh

Naimah SiDiK said...

mmg sabar la nie. actually aku pukul skit je pon. heheheh cam lawak je la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...