Thursday, May 8, 2014

Sakit Mata

Assalamualaikum ...

Rasa cam nak mc pun ada. Tapi banyak plak urusan kat ofis tue. huhuhu ..

Bertambah berat bila mata kanan ni merah-merah & pedih. Dah jumpa Dr semalam siap dapat mc tuk hari ni. tapi risaw jgak x ckup kaki tangan so aku gagahkan jua masuk ofis.

Kebetulan esok friday my replacement leave. Tu yang jadi malas nak apply rekod mc.. huhu selagi mampu ikut je lah. Lately agak sibuk dengan pendaftaran senior dan juga new std..





Baru lepas pakai Eye Glo.. hopefully cepat2 lah hilangkan sakit2 nie..

Dugaan betul sbb tak brapa serasi penggunan spek time kerja.. huhuhu

p/s :  Setiap penyakit itu penghapus dosa.



2 comments:

Eraz Fadli said...

Pakai cermin mata hitam kak..

Tapi kan, saya pun sama kak.. Dua hari dah guna eye glo..

Naimah SiDiK said...

huhuhu .. ikutkan mmg nak pakai rayban dalam ofis.. hahaha tp agak2 la kan...

Sekadar tukar from contact lens ke spek je lah. nie lah pdahnya jaga booth sampai malam x bawak spare .. huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...