Monday, October 1, 2012

Saturday Entry i SUPPOSED ... !!

Assalamualaikum ..

Salam malam selasa.. Esok dah kerja.. huhuh minggu ni cuti lompat coz ada bengkel utk new std.
Nielah tanggungjawap but soooo lucky coz minggu ni kebetulan sesangat mr papa cuti weekends. So alhamdulillah anak-anak tidak di rumah "orang" ... Mr papa sdiri yg ngasuh budak berdua nie. So mama x lah risaw sangat.

Ikutkan sabtu cuti.. mr papa really xcited nak bwak anak2 g mandi somewhere yg best either Bukit Merah or Lost World of Tambun... Ikutkan LOWT mmg the best .. sbb ada mini zoo at the back.. but memandangkan jauh sangat perjalanan sampai ke Ipoh so hanya singgah kat Bukit Merah yg hanya x sampai sejam pun perjalanan dr rumah nie..

tak banyak pics yg sempat nak snap pun.. just aftr mandi manda br sempat amik. Malas betul lately nak angkut camera sana sini.. Ini pun just by handset mr papa.. huhuhuh 

nx entry will uplod few pics yg masih ada lam memory.. ahakzzz ....:P

n this is my weekends story by saturday coz sunday dah berhiburan di ofis dengan new std utk taklimat pelajar... adeiii agak kepeningan dengan new std yg macam2 ragam n macam2 peelnya.. Inilah lumrah putaran hidup manusia. Betapa indah Ciptaan Ilahi penuh dengan warna-warni.. 

k lah .. esok malam uplod pics k.. ini malam malas sesangat !!.. mood nak iron baju dulu.

Wassalam


2 comments:

Zura@Iwan said...

bila la nk g LWT..x penah masuk dlm lg...penah amik gmbr depan dia je..

Naimah SiDiK said...

hehehhe. donno la beb.. kasik anak dara besar skit kot.. heeheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...