Thursday, September 27, 2012

My day ..

Assalamualaikum ..

Back to normal routine at home sweet home coz today is MERDEKA!! aku apply AL last 3 days coz babysitter Qisya ada hal. Berlepak-lepak ngan si kecik di rumah..

Since morning bukan main happy 2Q coz "aku x bersiap baju kurung as usual" .. si abg dah leh tangkap 'mama cuti kan..' hehehe so sweet !!! ...

So ..si abg pun AL from Tadika n si kecik sah2 x leh ke rumah ibu.. Seharian melayan karenah 2 beradik nie. Mcam-macam benda dok men.. sepah kejap tp seb baik si abg dah pandai kemas menan dia..

Aku sibuk skit since Aug hari tue.. x sempat sangat nak bawak 2Q ni jalan2 mana.. cian depa dah lama x g oliday kan.. huhuuhh tuntutan kerja la sayang ... Ingat lepas AUDIT la kot baru plan cuti panjang.. Itupun jika tiada tuntutan kerja dan jika Di-Izinkan Yang Maha Esa. Rancangan dah ada cuma time2 cam nie x berapa sesuai nak cuti..

Awal Nov ada Audit.. so preparation MUST HAVE.Udah le apa benda pun x ada nie. Even just internal Audit.. kalau luar punya Audit cnfirm aku AL sebulan.. kekekek

OPsss cuti-cuti cam nie x yah la sembang banyak bout kerja kan!!! ... Nak bawak 2Q jalan2 jap..amik udara luar . Cian sgt la nie musim ujan so terperap lam rumah..

klah.. have a nice day uoallsss ....

Salam petang Khamis!! .. 



1 comment:

Zura@Iwan said...

bz ko ye naim skrg....

best tu lepak2 duk umah ngan anak...aku ni irfan dh pndai..taw mama dia tiggl dia kt Mak(BS)..nangis gk le sat..duk sua tgn nk g kt aku..adeiii..sedih...

skrg musim ujan kan..nk bw jln2 pon tbts sket...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...