Tuesday, September 25, 2012

My Heart

Assalamualaikum ..

This will be citer lama.. seems like aku baru nak merajinkan diri update menda ni sume.


Kes 2 beradik berebutkan tab.. malas dah nak layan. Tapi seb baik abg jenis yg bley terima peel si adik.. dikasik dahulu adik main sampai puas.. after adik tido br turn dia tuk main. BUt as usual weekedsn sahaja dia dibenarkan main.. hehhe cian kan

Ikutan aku x nak beli semua benda teknologi cam nie. nyusahkah hidup riuh satu rumah ngan tab nie.. adeiiiii
Tapi encik papa yg terlalu ikutkn kata anak sulung.. beli jgak.. huhuhuuh

Layan je la..sbb dibeli tanpa pengetahuan aku!!... aisehh konon2 aku sumer benda nak ctrol kan...amboiiii sedapnyaaaaaaaa ngata orang eh....

Tapi ada menda nie bagus jgak sbb aku bley main angry bird puas-puas.. ekkekek 

Inilah kisah kehidupan ... 

klah chowww ..

8 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

boleh je ada benda ni tp jgn sampai leka kan..

itu la budak2 skang smua benda dah pandai nk explore..

cweet pinky said...

ish3 , terlalu muda nak kenalkan benda2 cmnih , tapi kalau berduet takpe la , 2 bradek je , cube 4 bradek , fuh ...

Eraz Fadli said...

Sib baik abg seorang yg berhemah.. bg adik main dlu.. :-)

Zura@Iwan said...

slmt blogging beb...

amboi berebut tab ye....hihi

Naimah SiDiK said...

itulah @che'wa .. ikutkan nad x brapa nak bg budak2 ngan teknologi cma nie. sbb kadang2 x terkontrol apa benda depa access .. huhuh

Cuma nad lepaskan main weekends sahaja itupun OFF WIFI la.. sbb dia dah taw access Youtube..

Naimah SiDiK said...

u rite dear @Cweet Pinky .. awal sgt kan.. Tp biasalah dah abgnya pegang.. cnfirm la dia pun nanank jgak..

Ini pun kalau boleh x nak beli just na guna utk outstation sahaja..

Naimah SiDiK said...

heheh .. budak2 nie E-raz nak kena pujuk.. nak kena banyak psycho ngna peel kerenah depa..Ikutkan adik lagi menang dari abg.. Abg x penah nak kasaQ ngan adik..

Namanya abg kan.. nielah my apply pie..

Naimah SiDiK said...

itulah @ZUra ..berebut awalnya sbb adik tgk abg dok guna application iQraa ... tp di kecik nie taw pegang tab utk angry bird je la... uhuhu

kerenah budak2 cam nielah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...