Friday, October 5, 2012

Friday

Assalamualaikum ...

Dan salam Jumaat .. Penghulu segala hari. Aku bekerja as usual. masih beroperasi alhamdulillah bersyukur dengan keindahan dan kenikmatan di beri. Terima kasih Ya Allah ..

Tersentuh dengan selitan nota gambar dibawah.. terasa hati utk copy image n share ngan semua..



This is from somebody yg share from FACEBOOK... really appreciate that! Thanks dear.

Seba kadang2 nek nyampah pun ada ngan facebook punya posting coz toooo much luahan about somebpdy else.. Sebab tue ada yg bley gadoh disebabkan posting kita. So to AVOID that... back to URSELF. Kenali diri sendiri terlebih dahulu sebelum menulis berkaitan orang lain adalah lebih baik. Tuhan Maha Adil n Maha Mengetahui. Setiap Perbuatan kita di catat oleh shabat kiri & kanan.

Sebab itu kita hidup dengan CERMIN.. sehari x tengok cermin x sah kan.. apa yg nampak thru cermin of coxx DIRI SENDIRI.. Sedangkan aku sdiri pun ada ja SALAH n SILAP. Dlm pekerjaan lagilah. Tapi alhamdulillah masih ditahap penerimaan yg POSITIVE.

Ini sekadar nota utk diri sendiri. Sesapa nak share dipersilakan.

thanks all ... 

so moga hari jumaat yg Indah ini digunakan sebaik mungkin menginsafi diri dan bermuhasabah kpd Allah s.w.t..



2 comments:

Zura@Iwan said...

tu la psl aku x suka sgt FB ni...yg jenis post mcm2 mengenai org...slh guna..hehe

Naimah SiDiK said...

itulah dear.. moga dijauhi segala yg x berapa nak sesuai nie kan.. huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...