Thursday, January 6, 2011

- Latest me @ 35weeks -

Sejuk sungguh malam nie..cewahhhh mcm la haku hr2 aku dok mandi ngan air paip kan.. no no no sejak preggykan 2nd nie haku dr awal sampai la nie dah masuk 35weeks dok mandi ngan air suam jaa.. ngada2 kan.

Sorila bukan nak Ter-belagak or hape tp haku mmg alergic sunguh ngan air paip nie. Bley sejuk sampai ke tulang..so hr2 kdg2 air suam terpaksa en suami yg sediakan utk haku mandi.. huhuhu korang mesti cakap haku buli laki kan!!.. bukan gitew la tp dia yg x kasi haku angkat berat2 even cawan penuh setalam..

Sayang bini ke sayang anak nie?? heheheh .... cian dia sure sadis coz aku cam CURIGA plak kan!!.. apa punya bini nie.. nak kena rotan hape!!! .... hanya bini yg memahami. bertafakur japs..





So x maw bebel panjang2 malam nie cox ni dah en2 ke-2 haku taw.. rajin kan.. gara2 x leh layan citer best coz anak teruna den ngah sibuk ngan DVD Mc'Queen yg baru haku order thru online dah sampai.. so hr2 memanjang dok melayan citer yg sama.. naik juling2 satu badan ....

So aku selitkan skit latest gambaq aku now .... mcm besar dah kan perut haku.. tp mmg besar pun!!.. so korang2 tgk nampak cam bby dah turun ke blum?? coz td check-up misi suh berjaga2 coz bby dok mengeras jaa... n kesihatan haku sdiri cam x brapa nak elok ac2ally sampai effect lat bby... sob sob ..x  mo citer ahhh ...




Love,

4 comments:

Zaidah said...

dah tinggal tunggu hari ajelah tu...semoga dipermudahkan segala urusan..

wana said...

wahhhh..dah npk perut besaq dia ni..eheheheee..

sama la nad..la ni dah start sakit2 kt bawah,pastu perut dah mengeras2 pun..bb kejap2 dah engage kejap2 dia transverse..tgh sronok swimming lg :D..

apa2 pun semoga segalanya dimudahkn ye..insyaAllah..

Naimah SiDiK said...

Zaidah @ tenkiu... moga di permudahkan segala urusan..

Naimah SiDiK said...

c'wa @ dah besar kan.. sakit blakang la nie.. plak2 baring pun dah x selesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...