Tuesday, January 4, 2011

- From Tepeng but -

Salam all frenz...

Dah mati idea apa nak blogging  malam nie.. no story mory coz still in tired and sad mood. Ingat x last en3 story bout mi SIL @ ICU yg tenat. n actually my SIL dah selamat dikebumikan semalam.. Haku yg kebetulan mmg cuti since ahad kesana since after lunch utk ziarah.. huhuh sadis utk di gambarkan keadaan seseorang di ICU kan.. Semua nie adalah kuasa Allah s.w.t.

Aku sempat berjumpa dengan my SIL @ spital Tepeng 4 da last time.. sobbb sobb ...

Aku cam x lepas nak continue dgn en3 panjang2 malam nie.. sadis sgt2.. Even she's just my SIL, but lepas nie anak2 buah haku daj x dak mak!!.. n Lepas nie abg sulung haku pun dh tinggal sorang2.. dengan anak2 yg dah besar.Yang 1st umur 26thun n kerja @ Nuklear M'sia + PJJ student @ USM, 2nd 24 @ army and last 21 still belajar @ Uitm s'wak n alhamdulillah br dapat transfer ke Arau atas reason kesihatan mak yg x brapa nak sihat..

N kebetulan semua anak2 arwah adalah lelaki.. so lepas nei harapkan menantu ja la kot coz yg sulung bakal kawen ngan misi tis year I'Allah bulan 6..


So i think tis few days nak restkan badan ..


To all frenz sedekahkan Al-fatihah buat my SIL moga di tempatkan di kalngan2 yg beriman..

4 comments:

zura@iwan said...

sedey beb...aku tiba2 tingat kt MIL aku ...huhu...sm je peristiwa ko ni ngan family hb aku..

AlFatihah tuk sil ko...takziah ye...semoga korang tabah..

Naimah SiDiK said...

tq beb .. sadis ttp sadis.. cian kat anak2 tp seb baik masing2 dah leh bwk diri...

sama2 la kita berdoa utk mereka yg lebih disayangi Allah s.w.t

I think I write said...

Takziah.. as tetanya2 gak awat naimah senyap lama... Takziah ya... Sori for that

Naimah SiDiK said...

As : tenkiu2x.. n kebetulan condition naimah pun cam x brapa nak btul la nie.. so rest jap dr blog tp bz ngan kerja ofc... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...