Friday, February 5, 2010

:: ActVt Cuti ::

Masuk pg isnin yg sunyi sepi.. aku mmg cuti isnin kan, x sama ngan manusia n pejabat2 lain.. hohoh xpe2 janji aku happy dengan percutian dirumah bersama anak terCINTA.. heheh .....
Atas reason hubby kerja pagi so aku n ayem lepak jee.. while malamnya planning nak balik kg daku d Baling.. heehe lama gilos x jengah org kampung akn.. so no no no ......................

So xtvt kami after adalah lepak di rumah.. hehe mengemas... ni sebelum aku kemas .......

Ni semua hasil suami aku punya kerja.. dia nak tambahkan books rack lam playing room ayem.. aku ikutkn je coz magazines pon blambak2 kan dalam kotak. may b sometimes dia cian kot negok aku bukak balik kotak2 kalau nak baca yg lama.. seems like syg nak  buang.. dengan aku yg mmg melanggan mag Pa&Ma every mths.. so x sampai hati nak buang.. mag tu shj dah hampir 3 kotak.. so terpaksa la kemas skit his tys yg sepah2.. penuh bilik.. sampaikan ruang nak main pon dh kuran... dgn tambaha dekstop tp.. so at least ayem leh tgk BBC kat dlm blk ni terus.. x yah berebut lg ngan aku kat lappy.. heheh tp dok tunggu org streamyx mai pasang punya la lama gila.. sebulan berlalu.. aku pasang P1 br taw.. tp broadband jgk.. x maw laaaaa.....
Nie plak depan tv.. layan jeee.. mana la aku x bebel.. pantang tgk semua mainan sepahkan lantai... eee geram.. cam mana la kalau nanti ada maid?? sure dia lari .............. cian tul laaaaa...........

3 comments:

zura@iwan said...

tudia byk giloss menan dia....fenin nk mgemas la hg kan..

Naimah SiDiK said...

bukan tahap pening.. tahap sewel ngan semua2 nie.. itupun laki aku dah kemas masuk kotak dok blakang.. hohoho.. anak sorang cam nie laa.. papa dia dok men skali... haha

wana said...

ha'a la byk betul mainan dia,wa senang je naim mana yg dah x elok tu mmg buang je,anak wa ni x reti lgsg nk main elok2 ada je yg hilang,patah,pecah..grrrr

wa pun pembaca setia pa&ma jugak..setiap bln langgan tu yg t'paksa beli rak spy kemas t'susun..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...